Telefon: 030/792-888
Garažna vrata
Garažna vrata čine značajni estetski element Vašeg boravišta. Zahvaljujući velikom izboru panela i bogatoj ponudi boja, vrata mogu biti izrađena u savršenoj harmoniji i skladu prema svakom objektu. Sekcijska garažna vrata su idealno rješenje za osiguranje garaže, te zahvaljujući svojoj konstrukciji garantiraju visoku toplinsku i zvučnu izolaciju. Pozitivne strane modernih sekcijskih garažnih vrata su komfor, trajnost i jednostavnost upravljanja. Vrata se montiraju sa unutarnje strane garaže i otvaraju pod strop, pa ne zauzimaju dragocjeni prostor u garaži.


Veliki izbor dizajna
Kod omiljene trakasto profilirane izvedbe možete birati između četiri reprezentativne površinske strukture: "woodgrain", "stucco", "mikroprofilirano" te estetski minimalističke varijatne "glatko".
Boje za svačiji ukus
Izgled površina može se lako uskladiti sa stilom kuće. Sekcijska vrata GSW 40-L standarno se isporučuju izvana u prometno bijeloj (prema RAL 9016), a iznutra u sivo-bijeloj boji (RAL 9002). Kao opcija na raspolaganju su gotovo sve RAL i NCS nijanse. Sve površine prevučene su zaštitnom prevlakom.
Moderna čelična vrata u klasičnom izgledu drveta
Čelična vrata u imtiaciji drveta povezuju karakter drveta s tehničkim prednostima čelika. Ona se npr. skladno uklapaju u drvenu arhitekturu, a ipak su otporna, toplinski izolirana i laka za održavanje. Površina otporna na UV zračenje trajno štiti vrata od vremenskih utjecaja.
Individualno oblikujte
Lijepo oblikovanim ostakljenim elementima možete svoja vrata učiniti još privlačnijim. Usklađivanjem sa sporednim vratima, prozorima ili ulaznim vratima, cjelokupnoj arhitekturi Vaše kuće pružit ćete osobito upečatljiv izgled. Iskorištavanjem dnevnog svjetla garažni prostor možete još efikasnije koristiti, npr. kao radionicu ili prostoriju za hobi. Stakleni elementi su izuzetno otporni na ogrebotine i dostupni su u različitim izvedbama, od okruglih do prozora s prečkama.
Prolazna vrata
Za pristup bez otvaranja velikih garažnih vrata. Prikladna za sve izglede.

Opsežan sigurnosni paket
Optimalna sveobuhvatna zaštita s protuprovalnom zaštitom ispitanom od strane njemačke certifikacijske kuće TÜV, elektronička fotoćelija, zaštita od prignječenja prstiju, tehnika dvostrukih vlačnih opruga.


Maksimalna zaštita zahvaljujući dodatnoj fotoćeliji
Opcionalna elektronička fotoćelija nadzire vrata u pokretu. Tako se npr. zaigrana djeca mogu slobodno kretati u garaži i ispred nje. Kada se prekine sjvetlosna zraka, fotoćelija automatski zaustavlja vrata bez dodirivanja prepreke.
Vrhunska kvaliteta izvana i iznutra
Vaša nova vrata sastoje se od dvostjenskih, iznimno stabilnih i površinski oplemenjenih čeličnih sekcija.
Izuzetno tihi hod
Stabilni držači kotačića i kotačići na vratima od posebne plastike mogućuju siguran, tih hod vrata, bez kloparanja i zveckanja.


Savršeno brtvljenje
Brtve otporne na truljenje na nadvoju kao i pri dnu vrata, na objema bočnima stranama te između pojedinačnih sekcija sprječavaju gubitak topline i štite od vremenskih nepogoda.
Dvostruko osiguranje
Vrata svih veličina proizvođača opremljena su oklopljenim višestrukim sustavom opruga. Sofisticirana tehnika vlačnih opruga i dvostruka užad, skrivena u posebnim kanalima na objema stranama, sprječavaju pad vrata.


Dovoljno mjesta ispred i unutar garaže
Sekcijska vrata se podižu okomito i podvlače pod strop garaže. Na taj način dobivate više mjesta u usporedbi s uobičajnim podiznim vratima. Parkiranje izravno pred vrata ne predstavlja problem, a zahvaljujući kutu givanja od 90 stepeni i unutrašnjost garaže iskorištava se optimalno.
 • Telefon: 030/792-888
 • Adresa: Stjepana Tomaševića bb,
  BiH - 72290 Novi Travnik
 • Radno vrijeme: 8:00-16:30
 • Email: info@ftm-doo.com

 • Info:
  "FTM" d.o.o. za montažu, usluge i promet
  Kanton: Srednjobosanski kanton
  Općina: Novi Travnik
  Ulica i broj: Stjepana Tomaševića B.B.
  PDV broj: 236033810006